Implantologia

Davant una pèrdua de dents, els implants representen la millor alternativa per a la seva substitució. Avui dia es poden col·locar en pràcticament qualsevol pacient i situació amb resultats eficaços.

La pèrdua de la dent es produeix quan s’ha perdut fins a dos terços del suport de l’arrel. L’edentulisme, la pèrdua de peces dentals, no té per què produir-se en tota la dentadura, pot estar molt localitzada en una sola peça. Es calcula que aproximadament el 40% de les persones majors de 70 anys té edentulisme total, és a dir, pèrdua d’alguna de les dues arcades, la superior o la inferior.

Els implants aconsegueixen treballar pràcticament com a dents pròpies. Però és important que els pacients amb implants sàpiguen que requereixen fins i tot una millor cura i manteniment que les dents naturals. Estant exposats als mateixos problemes de genives, la qual cosa significa que hem de ser molt exigents a l’hora de fer les revisions anuals i dur a terme un correcte manteniment de la higiene bucodental a casa.